انواع دیگری از خرما وجود دارد که شاید کمتر به گوش رسیده یا برای همه شناخته شده نباشند.که البته یکی از دلایل این موضوع می تواند تولید کم آن نوع خرما باشد.در ذیل چند نمونه خرما را معرفی می نماییم.

خرمای گنتار از انواع خرمای تر و ریز است که یکی از خرماهای صادراتی خوزستان می باشد.

خرمای برهی به رنگ زرد و ترد می باشد.اصالتا متعلق به کشور عراق است که در ایران بسیار محبوب شده است.

خرمای آل مهتری که از انواع زودرس خرماست و به همین دلیل ارزش اقتصادی بالایی دارد.

خرمای خضراوی هم متعلق به عراق است و در مرحله خارک و رطب مصرف می شود.

خرمای خاصویی متعلق به خوزستان و بسیار مرغوب است.

خرمای مرداسنگ متعلق به استان کرمان است ولی چون خیلی کم کشت می شود برای امتحان کردن آن باید در فصل برداشت به خود کرمان سفر کرد.

 

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :